Írásaim

Női és Férfi minőségeink a gyógyulás útján

Minden bizonnyal Ti is érzitek, hogy megint egy hatalmas változási folyamatban vagyunk éppen. Ez a transzformáció most sokak számára nehézkes, szenvedve élik meg az átalakulást, és többen jelezték, hogy fizikailag is megviseli őket ez az időszak (megfázásszerű tünetek, torokproblémák, végtagfájdalom, erős, migrénszerű fejfájás, belső láz, magas vérnyomás stb.).

Hogy pontosan mi zajlik most? Nos, 2022.02.02. és 2022.02.22. között egy igen erőteljes energetikai portál van nyitva, amely hatására Női és Férfi minőségeink indultak meg igen intenzíven a gyógyulás útján. Ennek hatásaként jön föl minden – de tényleg minden -, ami párkapcsolati szinten még rendezetlen bennünk és amiben még nem találtuk meg az egyensúlyt. 

Gyógyulnak hát kapcsolódásaink, gyógyul a bennünk lévő Isteni Férfi és Isteni Nő… Ám ennek ára van… Ez az ár pedig nem más, mint elengedni mindent, ami a régi minőséget, a régi energiákat és régi “világot” működtette, legyen szó alacsony rezgésű energiáról, elavult, káros hitrendszerekről, transzgenerációs mintákról, karmikus terhekről, esetleg jelen életben magunkra vett, de általunk “előszeretettel” működtetett viselkedési mintákról. 

A Vénusz és a Mars égi tánca hatására egyre közeledik a Nő és a Férfi energiája is egymás felé, ám tökéletes összhangba csak akkor kerülhetnek, ha mindent kipucoltunk, ami a régi minőségekhez tartozik. 

A kiegyenlítés időszakát éljük épp, ami bizony nem egyszerű, hiszen teljesen új alapokat rakunk le. Új jövőt építünk, olyat, amilyenre eddig még nem volt példa. Épp ezért nehéz most, hiszen a Régiben már képtelenek vagyunk megmaradni, az Újat viszont még nem látjuk, csak sejtjük, érezzük. A HIT az, ami át tud bennünket segíteni ezen az időszakon, no meg az erőteljes befelé figyelés és belső munka. 

Mindenkinek csodás alakulással teli időszakot kívánok az elkövetkezendő hetekre. 

(Amennyiben úgy érzed, hogy ebben az átalakulási folyamatban akár személyesen, akár telefonos konzultáció keretében a segítségedre lehetek, keress bátran az alábbi elérhetőségek bármelyikén.)

Javasolt bejegyzések