Egyéb kategória

Ismét CHACRYS Kristályterápia Velencén

Kedves Lélektársam! Drága Barátaim!

Amint azt tudjátok, 2022. július 21-től egészen augusztus 10-ig volt szerencsém kipróbálni és a kezeléseim során használni a CHACRYS Kristályágyat, amely már az első alkalmak alatt is elképesztően pozitív élményeket adott. 

Ez alatt a három hét alatt összesen 20 napot “tevékenykedtünk” végig a CHACRYS-szal. A végeredmény: 24 önmagát és a gyógyulás útját választó Lélek, 33 kezelés, számtalan csodás pillanat és oldás, felszabadulás és sorsfordítás.

Jótékony hatása azonnal érezhető, hiszen a hét darab, egyedileg csiszolt Vogel hegyikristályt tartalmazó ágy megnyitja a testben azokat az energia-utakat, amelyeken keresztül erőteljesen feltöltődik a szervezetünk életenergiával

A kristályterápia segítségével az anyagi- és a spirituális sík könnyedén kapcsolatba kerül, így segítve elő lelki blokkjaink oldását, valamint könnyíti a mély meditáció állapotának elérését, illetve nagymértékben elősegíti a relaxációt is.

Az általam végzett CHACRYS Kristályterápia egy olyan újfajta kezelési módszer, amely ötvözi a CHACRYS Kristályágy jótékony hatását a rajtam keresztül megnyilvánuló gyógyító folyamatokkal. 

A Kristályterápia a következőképp zajlik: a vendégem kényelembe helyezi magát a masszázságyon, én pedig elindítom az igény szerint választott (30 vagy 45 perces) programot. A kezelés első pár percében a CHACRYS elkezdi szépen, finoman RENDbe rakni, harmonizálni vendégem csakrarendszerét. 

És hogy Én mit teszek hozzá a gyógyulási folyamatokhoz? Nos, az általam megfogalmazott tiszta szándék a következő: amelyik Lélek úgy dönt, hogy részt szeretne venni a Kristályterápián, általam kapja meg azokat a beavatásokat, energiákat, fénykódokat, életére vonatkozó megoldásokat, amelyek számára, jelen fejlettségi szintjéhez mérten szükségszerűek és időszerűek ahhoz, hogy Élete Aktív Teremtőjévé válhasson.

Ez a szándék volt az, amely által egy bárki számára hozzáférhető “eszközből” lényegében valami elképesztő “Csoda” született, hiszen a CHACRYS kinyitja a Lélek számára eddig zárt ajtókat, szabad utat engedve annak, hogy Rajtam keresztül azok az energiák és fénykódok bekötődhessenek, amelyek által a Lélek végre beteljesítheti mindazt a jót, amit leszületése előtt betervezett ÖnMAGa számára.

Az alkalmanként 60-75 perces kezelést egy rövid, 30 perces állapotfelmérő beszélgetés előzi meg, melyet a vendég igényeihez igazodóan kiválasztott (30 vagy 45 perces) kristályterápia követ.

A kristályterápia díjszabása:

  • 60 perces terápia– 12 000 Ft, mely magába foglalja a 30 perces tanácsadást és a 30 perces kristályágy kezelést.
  • 75 perces terápia – 15 000 Ft, mely magába foglalja a 30 perces tanácsadást és a 45 perces kristályágy kezelést.

A kristályterápia igénybevételéhez előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges, amely a +36 70 410 5955-ös telefonszámon, valamint az info@leleklampas.hu e-mail címen keresztül lehetséges. 

A CHACRYS Kristályágy 2022. szeptember 19-től 2022. október 2-ig elérhető és kipróbálható Velencén.

(Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a kristályágy terápia nem helyettesíti a szakorvosi kezelést és korszerű terápiás eljárásokat, valamint gyógyszeres kezeléseket. Betegség, vagy bármilyen fizikai tünet esetén forduljon orvoshoz és tartsa be az előírt gyógyszeres és terápiás kezeléseket! A fenti módszer az orvos által előírt kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazható!)

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Csodás napokat kívánok Nektek szeretettel,

Molnár Lindi

✉️ info@leleklampas.hu

☎️ +36 70 410 5955

Javasolt bejegyzések