Írásaim

Napi LélekOLDás

“ÉN, jelen életemben XY-ként (születéskori neved) született LÉLEK az ITT és MOST Szent Terében meghozom azt a szívből jövő döntést, hogy elengedek minden múltbéli dolgot – vonatkozzon az jelen életem és/vagy előző életeim bármelyikének történéseire -, ami bármiféle negatív kötődéssel bír számomra.

Az ITT és MOST Szent Terében kinyilvánítom azon szándékomat, mely szerint elengedem minden régi valóságom energiáját, amely nincs összhangban jelen életemre vonatkozóan eredendően magammal hozott Szívbéli Igaz Vágyaimmal, azaz Isteni Kódjaimmal.

Az ITT és MOST Szeretet Terében feloldom minden korábban megfogalmazott, jövőre vonatkozó teremtő szándékomat, amely ezen régi valóságokhoz, vagy azokhoz az egykori társakhoz kapcsolódnak, akik már nem részei jelen életemnek, valóságomnak és jövőképemnek.

Szeretettel üdvözlöm életemben az új energiákat, új lehetőségeket, új társakat, amelyek és akik spirituális fejlődésemet támogatják és szolgálják. Hatalmamban áll a SZABAD ENERGIA rezgését választani, mely Hatalmamat ettől a Szent Pillanattól fogva a mindennapok szintjén gyakorlom és élem!

Áldás! Áldás! Áldás!

Javasolt bejegyzések