Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Sorsom Ura Én Vagyok! – Online előadás

október 12 | 19:00 - 20:30

4400HUF

Kedves Lélektársam! Drága Barátaim!

Egy ideje érzem már a hívást, hogy a személyes konzultációk mellett lépjek ki az online térbe, ám ezidáig nem volt olyan erős a megérzés, hogy a gondolatot tettek kövessék.

Az elmúlt időszakban viszont valami megváltozott. Ez a belső hang mostanra egy felkéréssé erősödött, amely mögött érzem a sürgetést is. Annak a szorgalmazását, hogy “Lépj elő a Fényre és mutass Utat másoknak!” Nem nagyképűségből írom, távol álljon tőlem. Egész egyszerűen arról van szó, amit az egyéni terápiák során is rendre látok: Eljött az ideje a Saját Erőnkbe állásnak. Eljött az idő a Sorsuralásnak. 

Ezért is kapta életem első online programja “A Sorsom Ura Én Vagyok!” címet. Alcíme pedig: “Avagy hogyan teremts magadnak hatékonyan (v)álságos időkben?”

Természetesen az időpont sem a véletlen műve: idén ősszel a Merkúr és a Jupiter háromszori szembenállása egy olyan kiemelkedő folyamatot indított el, amelynek végső kiteljesedése 2022.10.12-én lesz. És hogy miről is szól pontosan ez a folyamat? Arról, hogy “Ideje továbblépni a Múlton!” 

Jelenleg olyan időszakban vagyunk, amely nagyon mély tudatosságot és összeszedettséget igényel tőlünk, hiszen olyan árnyék részeink tárulnak fel előttünk, amelyekre eddig talán soha nem volt rálátásunk. Ezen mélységeink felfedezése azonban nem könnyű feladat, hiszen rengeteg – negatívnak címkézett – érzés törhet ránk, legyen szó félelemről, kétségről, szomorúságról, fájdalomról, bizonytalanságról, elveszettség érzésről, sértettségről, árulásról, elhagyatottságról, szeretetlenségről. 

Ezek az érzések, minták általában előző életből hozott, fel nem oldott történések lenyomatai, ám nagyon sok sebet cipelünk magunkkal felmenőinktől is transzgenerációs mintaként, nem is beszélve a jelen életünkben szerzett gyermeki sebeinkről.

Ezért is kiemelten fontos a Múlt teljes elengedése, hiszen e nélkül aligha mondhatjuk el magunkról, hogy saját Sorsunk Urai lennénk

Amennyiben megszólított a program, úgy szeretettel invitállak 2022. október 12-én, 19:00-ás kezdettel egy kb. 1,5 órás ZOOM-os beszélgetésre, amely során nem csak a jelen időszak történéseiről fogok beszélni, hanem gyakorlati tanácsokat is adok arra vonatkozóan, miként tudtok a saját Erőtökbe beleállni és hogyan válhattok saját Sorsotok Uralkodójává. 🙂

Hozzájárulás mértéke: 4.400 Ft

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 

Részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted felém.

További információkat és részleteket jelentkezésed után e-mailben küldök majd.

Szeretettel várlak az online térben is!

Lindi

Részletek

Dátum:
október 12
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
4400HUF
Esemény címkék:

Szervező

Molnár Lindi
Telefon:
+36 70 410 5955
E-mail:
info@leleklampas.hu
View Szervező Website

Helyszín

Online (Zoom)