Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kapcsolódj a Felettes Éneddel – Alapozó tanfolyam

2022.10.22. | 10:00 - 15:00

20.000HUF

Az egész napos tanfolyam keretén belül megmutatom Nektek, hogyan tudtok kapcsolatot teremteni a Felettes Énetekkel, miként és milyen formában célszerű földelési technikákat alkalmazni, illetve úgy általánosságban fogunk beszélgetni arról, hogy mi, mint Lélek mit is keresünk itt e Földi létben?

A nap folyamán szót ejtünk majd az eddig megtett útról, az egyéni felelősségvállalás kérdésköréről, a jelenlegi energetikai körképről, arról, hogyan, s miként változik, alakul az ember energetikai rendszere és hogy mi vár ránk az előttünk álló időszakban?

A következő témákat fogjuk átbeszélni:

  • A Test-Lélek-Szellem szentháromsága – alapfogalmak meghatározása
  • Lélekterv, Életterv, avagy miért is inkarnálódik a Lélek a Földre?
  • Ki is az a titokzatos Felettes Én és miért jó, ha kapcsolatban vagyok vele?
  • Kapcsolatteremtési technika elsajátítása, avagy hogyan kommunikálj a Felettes Éneddel?
  • Istenember a Földi létben, avagy hogyan válj saját életed Teremt-Ő-jévé? /Földelési technika elsajátítása, nem csak villanyszerelőknek 🙂 /
  • A csakrák szerepe, funkciója, hatása életünkre

A Felettes Énnel való kommunikáció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy önmagunkkal és vállalt életfeladatunkkal harmóniában tudjunk együttműködni, egyfajta belső nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, stabilitást biztosít számunkra.

A nap folyamán egyénileg is szeretnék egy kicsit foglalkozni a résztvevőkkel, így mindenki kellően össze tud majd hangolódni a Felettes Énjével, mindemellett azonban lehetőség lesz a közös gyakorlásra is, illetve a nap végén egy csakratisztító és harmonizáló meditációt is szeretnék megvalósítani a résztvevőkkel.

Ha Te is szeretnéd megérteni azt a rendszert, amiben működsz, és szeretnél végre életed REND-SZER-gazdájává válni, akkor jelentkezz bátran!

A tanfolyamon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérlek jelezd e-mailben az info@leleklampas.hu e-mail címen.

Hangfelvételt, jegyzetet saját felhasználásra lehet készíteni.

Várlak szeretettel,

Molnár Lindi

Részletek

Dátum:
2022.10.22.
Időpont:
10:00 - 15:00
Összeg:
20.000HUF
Esemény címkék:
,

Szervező

Molnár Lindi
Telefon:
+36 70 410 5955
E-mail:
info@leleklampas.hu
View Szervező Website

Helyszín

Agárd
Fejér 2484 Magyarország + Google Térkép