Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Meditáció a Sorsuralás jegyében November 19-én

november 19 | 18:30 - 20:00

4400HUF

Kedves Lélektársam! Drága Barátaim!

Minden bizonnyal Ti is érzitek, milyen kiemelten fontos időszakban járunk most. Látjátok, Én is sűrűbben jelentkezem hírlevelekkel, próbálva ezzel is megkönnyíteni számotokra a mindennapokat, ugyanis Embert és Lelket próbáló periódusban vagyunk

Elképesztő gyorsasággal alakulnak, fordulnak a dolgok: egyik pillanatban a legnagyobb öröm és hála járja át a Szívedet, míg a következőben már a poklok poklát éled meg. Nem egyszerű feladat most Isteni tengelyünkben maradni és a könnyedség, öröm, boldogság hullámaira ráhangolódni, majd tartósan benne maradni. 

Annak érdekében, hogy az ördögi körből való szabadulás gördülékenyebben menjen végbe, 2022. november 19-én személyes és online részvétellel meditációt hirdetek.  

Ahogy korábbi programjaim esetében, úgy most is fontos a dátum. Erről a napról Zentai Anna a következőket írja Novemberi Csillagüzenetek c. írásában: 

“19-től a Merkúr eléri a Skorpió csillagkép ollóját, amely erőtérben meg tud történni az elengedése annak, ami visszatart a szintemelkedéstől, attól, hogy merjük élni a saját isteni minőségünket! Az ördögi körökből tudunk most kiemelkedni és ami ehhez hozzásegít, az a levágódás most történik! 19-től 22-ig, négy napon át tartózkodik itt a Merkúr, így ebben az időszakban a szellemi elengedések és szintlépések is megtörténnek és kiemelt ideje van annak, hogy megejtsük azokat a beszélgetéseket, amelyekben végleg leszámolunk a múltunkkal. A Mars-Neptunusz kvadrát most teljesedik ki második alkalommal ezen időszakban! A szellemi emelő erőnk, az akaraterőnk működtetése kapcsolódik a múltból hozott varázserőinkkel, tisztánérzékelő képességünkkel. Elképzeléseink megvalósítása azon keresztül tud működni, hogy merünk kiállni önmagunkért, szívünk igazságáért, merjük érvényesíteni valódi, szabad akaratunkat és képviselni önmagunkat. Most tanuljuk a valódi érzések kifejezését, most van lehetőség, hogy anyagba öntsük, amire vágyunk!”

És hogy mivel fogunk dolgozni? Azokkal a mélytudati programokkal, amelyek időről időre megakadályozzák, hogy tartósan szintet tudjunk lépni, ezáltal pedig valóban saját Sorsunk Úrnőjévé/Urává tudjunk válni

Az esemény részletei:

  • időpontja: 2022. november 19. (szombat), 18:30 kezdettel (időtartama kb. 1-1,5 óra)
  • helyszíne személyes részvétellel: Agárd (pontos címet küldök a résztvevőknek) + online (ZOOM alkalmazáson keresztül)
  • hozzájárulás mértéke: 4.400 Ft

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely szándékodat az alábbi formanyomtatvány kitöltésével tudod jelezni

Abban az esetben, ha nem megfelelő számodra az időpont, viszont érdekel a meditációról készülő hangfelvétel, bátran töltsd ki a formanyomtatványt Te is az erre vonatkozó pont jelölésével.

Várlak szeretettel akár személyesen, akár az online térben! 

Csodás napokat kívánok addig is! 🙂

Molnár Lindi

Részletek

Dátum:
november 19
Időpont:
18:30 - 20:00
Összeg:
4400HUF
Esemény címkék:

Szervező

Molnár Lindi
Telefon:
+36 70 410 5955
E-mail:
info@leleklampas.hu
View Szervező Website

Helyszín

Személyes + Online
Agárd, Fejér 2484 + Google Térkép