Amikor egy beszélgetés során szóba kerül a hivatásom, a legtöbb ember nem igazán tudja elképzelni, hogyan is zajlik egy ilyen konzultáció. Arról, hogy mely élethelyzetekben tudok a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani, a Konzultációk fül alatt olvashatsz bővebben.

Térjünk rá arra, hogyan is néz ki egy ilyen energetikai kezelés? 

A konzultációk kétféle módon történhetnek: egyrész személyesen, másrész telefonon keresztül. Sokaktól megkapom a kérdést: “Melyik az erőteljesebb és hatékonyabb módszer?” Nos, lényegében mindkettő ugyanolyan hatékonyságú, hiszen energiával dolgozunk, amely energiát nem korlátozza sem tér, sem idő.

Akár személyes találkozóról, akár távkezelésről legyen szó, első körben mindig egy rövid beszélgetéssel kezdjük a foglalkozást. Ennek célja, hogy amíg a vendégem arról mesél, miért is fordult hozzám útmutatásért, teljes mértékben rá tudjak hangolódni az energetikai rendszerére, illetve hogy legyen egy kiindulási pont, ami mentél el tudunk kezdeni dolgozni.

A konzultációkat egy előre egyeztetett időpontban szoktam vállalni, épp azért, hogy kellően fel tudjak készülni az eseményre. Ilyenkor lélekszinten meghívom az illetékes Égi Fény Segítőket és előkészítem azokat a helyszíneket, ahol fizikailag tartózkodunk (személyes találkozás során a kezelőmet, távkezelés során a kezelőmet és azt a helyszínt, ahol a vendégem tartózkodik a konzultáció ideje alatt), illetve a megfelelő védelmet is bekérem, hogy kellően biztonságos energetikai térben történhessenek meg a tisztulási és gyógyulási folyamatok. A legfontosabb pedig, hogy Lélek szinten kérem a hozzám forduló Lelkétől az együttműködést.

Tisztán érzékelőként a ráhangolódást követően a saját fizikai testemen és energetikai rendszeremen keresztül érzékelem a vendégemben zajló energetikai folyamatokat. A ráhangoló beszélgetés után teljesen átadom magam az energiának, így innentől kezdve már nem az én tudatom irányítja az eseményeket, hanem maga a gyógyító energia vezet

Az oldások és gyógyítási folyamatok közben tovább beszélgetünk, hogy a vendégem tudja, épp mi történik vele, illetve én is szoktam kérni azt, hogy minden testi érzetet, felbukkanó képet, érzést osszon meg velem, hogy így tudjuk kioldani a gyógyítási folyamat közben felbukkanó, megmutatkozó, mélyebb rétegekben lévő energiákat. 

Egy csodálatos együttműködés szokott kialakulni kettőnk között, amelyért mindig nagyon hálás vagyok!

Időtartamát tekintve egy-egy konzultáció 60-75 percet vesz igénybe. 

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel benned a kezeléssel kapcsolatban, úgy keress bátran az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Molnár Lindi

✉️ info@leleklampas.hu

☎️ +36 70 410 5955

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a konzultáció nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszihoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység, továbbá nem helyettesíti a szakorvosi kezelést és terápiát.