Kedves Vándor!

Kérlek, engedd meg, hogy bemutatkozzam: Molnár Lindi vagyok, bár Édesanyám jóvoltából Melindaként anyakönyveztek, szóval ne lepődj meg, ha esetleg így veszem fel a telefont.

Lélekgyógyásznak, Lélek-ébresztőnek vallom magam… Mondhatjuk úgy is: ez az igaz elhívásom. Persze, ez nem mindig volt így. 

Közgazdasági szakközépiskolába jártam, ott is érettségiztem, így látszólag egyenes út vezetett a közgazdász diplomához, amit marketing szakiránnyal spékeltem meg. Később dolgoztam kereskedelemben, adminisztratív területen, pénzügyi szektorban és szállodaiparban is. Kerestem a helyemet, de sehol sem leltem – amin utólag már csak mosolygok.

Immáron közel két évtizede járom az önismereti utamat, amely akkor kezdett el jobban mélyülni, amikor 2005-ben elvesztettem életem egyik legfontosabb szereplőjét, szeretett Édesanyámat. Ez volt az a pont a létezésemben, amikor elkezdtem kutatni a látható világon túli dolgokat. 

2019-ben aztán újabb fordulóponthoz érkezett az életem, ugyanis ekkor került komolyabban a látókörömbe az energiagyógyászat. Abban az évben abszolváltam a Tradicionális REIKI I. és II. fokozatát, majd év végén a radiesztézia tanfolyamot. 

Következő évben – 2020 augusztusában -, a pandémia kellős közepén magam mögött hagytam biztosnak tűnő banki tanácsadói munkámat korábbi életemmel egyetemben és elhagytam a Megyét (Pest), mint Frodó. 🙂

Lelkem szavát követve végül a Velencei-tó partján kötöttem ki, ahol egy új élet kezdte el kibontani magát – és még azóta is bontogatja szépen. Érkezésem hónapjában Velencén elvégeztem az energia-pszichológiai blokkoldás Érzelmi Felszabadítás Technika (ÉFT) tréninget, közben pedig elkezd lerakni Új Életem alapjait.

Spirituális fejlődésem és lelkesedésem azóta is folyamatos és töretlen, amiért végtelenül hálás vagyok ÖnMAGOMnak és az Égieknek! 

Az általam végzett kezelések során nem csupán egy-egy tanult módszert vagy technikát használok, hanem mindazon tudás és saját tapasztalatok összességét, amelyeket az elmúlt évek során magam is kipróbálam és a mindennapjaimban is rendszeresen alkalmazok.

Amennyiben érzed a hívást és szeretnéd megtapasztalni az általam végzett kezeléseket jótékony hatásait, keress bátran bizalommal!

Szeretettel: