Idén év elején megfogalmazódott bennem, hogy a tavasz beköszöntével szeretném az egyéni konzultációk egy részét kivinni a négy fal közül, hiszen a természetben sokkal könnyebben tudunk kapcsolódni Isteni Önvalónkkal és a természet erőivel egyaránt. 

Ehhez a helyszínt a Velencei-hegység és maga a Velencei-tó szolgáltatja, legyen szó egy könnyed erdei sétáról, vagy “hegymászásról”*, esetleg egy kisebb túráról a környék energetikailag erősebb helyeit érintve. 

/ * Azért az idézőjel, mert a Velencei-hegység – magasságát tekintve – inkább csak dombság. 😊 /

Az ilyen jellegű konzultációk időtartama 2-3 óra (természetesen egyéni igény felmerülése esetén ezt tudjuk rugalmasan változtatni), melynek során átbeszéljük azokat az élethelyzeteket, amelyek jelen életszakaszodban kihívás elé állítanak, majd pedig elvégezzük a szükséges energetikai oldásokat is, hogy a túra végeztével már csak a hátizsákod terhe nyomja a válladat / vagy az se! /.   

A friss levegős foglalkozások kiindulópontja Velence, ahonnan az én autómmal megyünk tovább a kiválasztott helyszín(ek)re. Érkezhetsz autóval, vagy akár vonattal, hiszen a Déli pályaudvarról mindösszesen 40 perc alatt el lehet jutni a Velencei-tóhoz. Ebben az esetben kimegyek eléd a vasútállomásra és onnan megyünk tovább a nagy kalandra. 

A természetjáró foglalkozásokat nem csak egyéni, hanem csoportos formában is meghirdetem. Ennek oka, hogy szeretnék lehetőséget biztosítani arra, hogy akár többen (2-3-4 fő) is elgyertek az ilyen jellegű foglalkozásokra, hiszen a megoldásra váró élethelyzetedben Szeretteid, vagy Barátaid is érintettek lehetnek. A különféle konzultációk további részleteiről és díjszabásairól érdeklődjetek Nálam.

Természetesen továbbra is várok mindenkit szeretettel személyes (helyileg Velencén) és telefonos (a hívás díja minden esetben az enyém) konzultációra is, amennyiben úgy érzitek, hogy a segítségetekre tudok lenni.

Molnár Lindi

✉️ info@leleklampas.hu

☎️ +36 70 410 5955