Itt értesülhetsz az éppen aktuális Előadásaimról – no meg persze a Közelgő események fül alatt.

Soron következő előadásaim:

Az elmúlt hat hónapban energetikailag rengeteget foglalkoztam és tisztítottam a párkapcsolati mintázataimon. Ezen időszak alatt nagyon sok felismerés, ráeszmélés és még több tanítás érkezett meg hozzám, amelyeket úgy érzem, mindenképp szükséges továbbadnom. Ennek MOST jött el az ideje.

Első körben 2022. május 28-án, Velencén szeretném megtartani az első ilyen beszélgetéssel egybekötött előadást, amely jelen pillanatban A Társválasztás kihívásai jelen időszakunkban címet viseli.

Az előadás során mesélni szeretnék arról, milyen megértéseim voltak az elmúlt időszakban, hogyan és milyen formában vannak ránk hatással családi (transzgenerációs) mintáink, tudattalan működési mechanizmusaink, napjainkban miért olyan nehéz a Társválasztás és Társtalálás, miként és hogyan van átalakulóban a párkapcsolati (hit)rendszerünk, milyen szülési- és születési folyamatban van az Isteni Nő és az Isteni Férfi, hogyan tudjuk letenni a régi működési mintázatainkat, Nőként és Férfiként miként érhetünk össze abban az újfajta Isteni és Istennői minőségben, amelyre már jó ideje vágyik a Lelkünk? Ilyen és ehhez hasonló témaköröket boncolgatunk majd.

Az előadás tematikáját és pontos leírását itt találod!

Bővebb információkért keress bátran!

Molnár Lindi

✉️ info@leleklampas.hu

☎️ +36 70 410 5955