Az írás jó ideje az életem része, ennek ellenére – vagy épp ezért – most, hogy magamról kellene írnom néhány sort, nehezen találom a szavakat. Ám valahol mégiscsak el kell kezdeni, úgyhogy bemutatkoznék: Molnár Lindi vagyok. 🙂

Immáron közel két évtizede járom az önismeret útját. Édesanyám 17 évvel ezelőtti elvesztése volt a pont az életemben, amikor elkezdtem kutatni a látható világon túli dolgokat. Mindig is tudtam, éreztem, hogy létezik egy Magasabb Erő, ami mozgatja a világunkat, épp úgy, ahogy a Lélek halhatatlansága is megkérdőjelezhetetlen számomra. Utam során rengeteg kérdésemre találtam választ, a még több, általam megfogalmazott kérdés pedig hozzásegített önmagam mély megismeréséhez.

Több, mint tíz éve már, hogy gondolataimat, tapasztalataimat elkezdtem kiírni magamból. Először csak saját magam örömére ragadtam billentyűzetet, később viszont megszületett a blogom (A Boldogság egyszerű), ahová azóta is szívesen írogatok, amikor időm engedi.

2019-ben újabb fordulóponthoz érkezett az életem, ugyanis ekkor kezdtem el energiagyógyászattal foglalkozni, amiről azóta kiderült: maximálisan az én utam, az én elhívásom. Hálás vagyok a Sorsnak azért, hogy az energetikai kezelések során mindig tudok segíteni a hozzám forduló vendégeimnek. 🙏🤗

2020 tavasza mindannyiunk számára emlékezetes marad, számomra azért is, mert ekkor döntöttem el, hogy létrehozok egy olyan közösséget (Léleklámpás), amelynek keretein belül segítséget tudok nyújtani azok számára, akik mostanában léptek az önismeret útjára, vagy már járják azt egy ideje, ám időnként hajlamosak arra, hogy elvesszenek az információk sokaságában.

Majd elérkezett a 2021-es év, amely nem csak számomra, hanem nagyon sok másik Lélek számára is igazi transzformációs időszaknak bizonyult. Rengeteget fejlődtem mind lelkileg, mind spirituálisan, melynek eredményeként ÖnMAGam mellett kiállva, ÖnMAGOMat választva teljes erőbedobással beleálltam támogatói elhívásomba.

A korábbi energetikai kezelések év végére szépen átalakultak személyes és telefonos konzultációkká, amelyek során a fizikai testben lévő energetikai blokkok oldása mellett előző életbeli traumákat, transzgenerációs mintákat és jelen életbeli akadályozó hitrendszereket, gondolati és energetikai lenyomatokat vagyok képes eltávolítani a hozzám fordulók energetikai rendszeréből.

Az egyéni konzultációk mellett tavaly már csoportos foglalkozásokat is volt szerencsém tartani: a nyár folyamán ugyanis összeállítottam két olyan tanfolyamot, amelyek nagy segítséget nyújtanak a mindennapokban azok számára, akik erősíteni szeretnék az önbizalmukat, magabiztosságukat, 2022-ben pedig újabb két kurzussal készülök, melyek témája minden bizonnyal sokakat érinteni fog majd (anyagi- és párkapcsolati).

Amennyiben egészen idáig eljutottál, úgy hálás szívvel köszönöm megtisztelő figyelmedet. 🤗

Ha pedig még mindig itt vagy és úgy érzed, bármiben a segítségedre lehetek, úgy keress bátran az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Molnár Lindi

✉️ info@leleklampas.hu

☎️ +36 70 410 5955