Az egyéni terápiák során békés, nyugodt környezetben – amelyről én gondoskodom – tárjuk fel azokat az élethelyzeteket, kihívást jelentő szituációkat, amelyben pozitív változást szeretnénk eszközölni. 

Ehhez a folyamathoz feltétlenül szükséges a hozzám forduló Vendég részéről a változás és változtatás tiszta szándéka, valamint a teljes őszinteség, hiszen ez az alapfeltétele annak, hogy a gyógyulás útjára tudjon lépni a test-lélek-szellem szintjén is.

Amiben támogatni tudlak utadon:

  • megrekedt élethelyzetek (munka, párkapcsolat, családi kapcsolatok) feltárása, pozitív változás elindítása
  • egészségügyi problémák, testi tünetek, betegségek lelki okainak feltárása, ezek oldása
  • érzelmi és energetikai blokkok feltárása és oldása a fizikai testben és az energiarendszerben
  • előző életből hozott terhek, családi “transzgenerációs” minták feltárása és oldása 
  • önbizalom, ősbizalom erősítése, saját erőbe állás támogatása.

Az egyéni konzultáció időtartama: 90 perc, mely elérhető személyesen (Gárdonyban), vagy telefonon (ez utóbbi esetben én indítom a hívást, melynek költsége nem lesz plusz kiadás a Vendégem számára). 

A CHACRYS Kristályterápia pozitív hatása, hogy megnyitja a testben azokat az energia-utakat, amelyeken keresztül erőteljesen feltöltődik a szervezetünk életenergiával, így lényünk sokkal ellenállóbbá válik a bennünket érő negatív hatásokkal (szorongás, félelem, stressz) szemben. 

A CHACRYS Kristályágy összesen hét darab, egyedileg csiszolt Vogel hegyikristályt tartalmaz, melyek mindegyikén egy-egy csakrának megfelelő színű fény halad át. A 12 lapra csiszolt hegyikristály mindegyike a belőled áradó pozitív energiákat többszörösen sugározza vissza a testedbe, így töltve fel az élő szervezetet és szabályozva annak energiaáramlását, harmonizálva a teljes test energiarendszerét. 

Az általam végzett CHACRYS Kristályterápia egy olyan újfajta kezelési módszer, amely ötvözi a CHACRYS Kristályágy jótékony hatását – hiszen segítségével az anyagi- és a spirituális sík könnyedén kapcsolatba kerül – a rajtam keresztül megnyilvánuló gyógyító folyamatokkal. 

A Kristályterápia a következőképp zajlik: a vendégem kényelembe helyezi magát a masszázságyon, én pedig elindítom az igény szerint választott (30 vagy 45 perces) programot. A kezelés első pár percében a CHACRYS elkezdi szépen, finoman RENDbe rakni, harmonizálni vendégem csakrarendszerét. 

És hogy Én mit teszek hozzá a gyógyulási folyamatokhoz? Nos, az általam megfogalmazott tiszta szándék a következő: amelyik Lélek úgy dönt, hogy részt szeretne venni a Kristályterápián, általam kapja meg azokat a beavatásokat, energiákat, fénykódokat, életére vonatkozó megoldásokat, amelyek számára, jelen fejlettségi szintjéhez mérten szükségszerűek és időszerűek ahhoz, hogy Élete Aktív Teremtőjévé válhasson.

Az általam végzett CHACRYS Kristályterápia – az egyéni kezelésekkel ellentétben – csupán 2-3 hónaponként érhető el a Velencei-tónál.

A kristályterápiás kezelés időtartama: 60 perc, vagy 75 perc. (A 60 perces terápia magába foglalja a 30 perces tanácsadást és a 30 perces kristályágy kezelést, míg a 75 perces terápia 30 perces tanácsadást és a 45 perces kristályágy kezelést tartalmaz.)

(Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy sem az egyéni konzultáció, sem a CHACRYS Kristályterápia nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszihoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység, továbbá nem helyettesíti a szakorvosi kezelést és terápiát.)